Web trgovina Brodska elektronika d.o.o. - MEC Navcom Solutions
O nama Uvjeti prodaje Veleprodaja Kontakt Košarica Posao
Na čemu biste danas željeli uštedjeti?
Upišite ime proizvoda ili traženi pojam.

Web trgovina    Brodska elektronika info

Košarica je prazna
Proizvodi
Klikni za prijavu na Novosti / Newsletter - www.brodska-elektronika.hr

Brodska elektronika info
Prijava za postojeće korisnike

Brodska elektronika d.o.o. - Vaš pouzdan partner na putu do cilja!

Tvrtka Brodska elektronika d.o.o. (Marine Electronics Croatia) osnovana je 1995. godine od kada se uspješno bavi projektiranjem, proizvodnjom, prodajom, instalacijom i servisom elektroničkih uređaja i ostale prateće opreme.

Brodska elektronika d.o.o. je distributer i ovlašteni servis za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju za više renomiranih proizvođača u segmentu satelitskih komunikacija i navigacijske elektronike od kojih izdvajamo SeaTel (Cobham SatCom), Sailor (Thrane & Thrane), Epak, Intellian, KNS, RR Electronics, Ship Modul, Offshore Systems, Naval Electronics AB, RF Tuote, Mr. Smith, Lavie System i Lantic.

Autorizirani smo agent za pružanje Inmarsat i VSAT usluga (Data i VoIP) u partnerstvu sa tvrtkama E3 System, Ship Equip, ION, OneNet, Telenor, Stratos, SatCom Global.

Na području nautičke i potrošačke elektronike ovlašteno smo prodajno mjesto za Garmin, Furuno, Flir, Northstar, Simrad, B&G, Raymarine, Lowrance, Astel, Glomex, Flatlift, Spurs, Kenwood, Samsung, Sharp, Sony, Bose, Alpine i mnoge druge renomirane proizvođače čije proizvode možete pronaći u našoj web trgovini.

Naši vrhunski tehničari posjeduju veliko stručno znanje i dugogodišnje iskustvo u instaliranju razne navigacijske i komunikacijske opreme za sve kategorije i veličine plovila. Ukoliko niste u mogućnosti sami organizirati instalaciju opreme naši tehničari stoje Vam na usluzi, a dodatne informacija možete pronaći pod Usluge - Instalacija i servis opreme.

U mogućnosti smo također osigurati potrebnu tehničku podršku i izvan Hrvatske direktno ili putem partnera u bilo kojem dijelu svijeta za opremu koju smo distributer.

Želimo Vam ugodnu kupovinu a za sve dodatne informacije i upite tim tvrtke Brodska elektronika d.o.o. stoji Vam sa zadovoljstvom na usluzi!


Službeni podaci:


Sjedište:

Brodska elektronika d.o.o.
Slavka Nikolića 49, 51500 Krk
OIB: 01511993710
MB: 2464721
VAT: HR01511993710

Dućan i servis:

Brodska elektronika d.o.o.
Slavka Nikolića 49, 51500 Krk
Tel: +385 51 880 272
Fax: +385 51 880 273
GSM prodaja: +385 98 483 192
GSM servis: +385 98 483 191
Skype: mec-punat
Web: http://www.brodska-elektronika.hr

Radno vrijeme sa strankama:
Pon. - Pet. 9.00h - 15.00h
Subotom, nedjeljom i praznikom zatvoreno.

 

Web trgovina    Brodska elektronika info
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna