Web trgovina Brodska elektronika d.o.o. - MEC Navcom Solutions
O nama Uvjeti prodaje Veleprodaja Kontakt Košarica Posao
Na čemu biste danas željeli uštedjeti?
Upišite ime proizvoda ili traženi pojam.

Web trgovina    Instalacija opreme    Instalacija uređaja i opreme

Košarica je prazna
Proizvodi
Klikni za prijavu na Novosti / Newsletter - www.brodska-elektronika.hr

Prijava za postojeće korisnike
Instalacija uređaja i opreme

Pružamo stručnu, kvalitetnu i brza instalaciju uređaja i opreme za sve kategorije i veličine plovila!

Obratite nam se s povjerenjem!

Tvrtka Brodska elektronika d.o.o. bavi se uspješno već dugi niz godina projektiranjem, proizvodnjom, prodajom, instalacijom i servisom razne elektroničke opreme.

Naši vrhunski tehničari posjeduju stručno znanje i dugogodišnje iskustvo u instaliranju opreme na sve kategorije i veličine plovila. Svojim kupcima osim prodaje nudimo i kompletnu uslugu na bazi “ključ u ruke” što uključuje instalaciju, održavanje i servis uređaja i opreme.

Kako je plovilo specifičano po svojoj namjeni, funkcionalnosti i dizajnu predložit ćemo Vam optimalno riješenje poštujući maksimalno Vaše potrebe, tehničke karakteristike i estetiku Vašeg plovila. Nekoliko tipičnih primjera instalacije opreme na plovila naših klijenata možete vidjetu desno u galeriji slika dok je jedan dio slika sa instalacijom opreme dostupno i u galeriji slika samih proizvoda.


Održavanje i garancija

Kod većine proizvoda za plovila preporuča se pregled i servis više puta godišnje s obzirom na uvjete u kojima se uređaji i oprema koristi (izloženost suncu, ekstremne temperature, vlaga i salinitet). Zbog okoline i specifičnosti namjene za većinu proizvoda garancija vrijedi isključivo ako je instalaciju obavio ovlašteni servis i ako se proizvod koristi u skladu s uputstvima proizvođača. Garancija na proizvode kreće se u razdoblju od 1 do 3 godine što je navedeno u garantnom listu proizvođača koji se isporučuje uz sve proizvode.

Ponudu za instalaciju, servis ili održavanje uređaja i opreme mozete zatražiti putem email kontakt obrazca ili na telefon broj +385 51 880272 radnim danom od 8.00h do 15.00h.


Priznanje za dugogodišnju kvalitetu i stručnost

Prestižno svjetsko udruženje National Marine Electronics Association – NMEA objavilo je na naslovnoj stranici svog magazina Marine Electronics Journal, sliku SeaTel antenskog TV i VSAT sustava na 50-metarskoj mega jahti ugrađenog od strane Brodske elektronike d.o.o., što je veliko priznanje naše dugogodišnje kvalitete i stručnosti.

Slika naslovne stranice nalazi se u galeriji slika a kompletno izdanje Marine Electronics Journal-a za siječanj/veljaču 2011. u PDF formatu možete preuzeti na sljedećem linku:

http://www.navcom-solutions.com/NMEA/ME_NMEA_01022011.pdfGalerija slika
Naslovnica Marine Electronics Journal-a (NMEA) koja prikazuje satelitski antenski sustav koji smo ugradili na 50m mega jahtu.
Povezani proizvodi
Web trgovina    Instalacija opreme    Instalacija uređaja i opreme
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna

Pošalji link prijatelju

Zatražite ponudu! Request a quote!

Vaša košarica je prazna