Web trgovina Brodska elektronika d.o.o. - MEC Navcom Solutions
O nama Uvjeti prodaje Veleprodaja Kontakt Košarica Posao
Na čemu biste danas željeli uštedjeti?
Upišite ime proizvoda ili traženi pojam.

Web trgovina    Instalacija opreme    Održavanje uređaja i opreme

Košarica je prazna
Proizvodi
Klikni za prijavu na Novosti / Newsletter - www.brodska-elektronika.hr

Prijava za postojeće korisnike
Održavanje uređaja i opreme

Pružamo uslugu redovne kontrole i održavanja uređaja i opreme na Vašem plovilu.

Naša preporuka...

Budući da je plovilo specifično po svojoj namjeni, funkcionalnosti i dizajnu, većinu opreme na plovilu potrebno je redovito kontrolirati i održavati tijekom zimskih mjeseci kada plovilo nije u upotrebi. Uređaji i oprema konstantno su izloženi suncu, ekstremnim temperaturama, vlazi i salinitetu te ih je potrebno periodički kontrolirati (3-4 puta godišnje), kako bi se na vrijeme otkrili mogući nedostaci i kvarovi. Pravovremenim otkrivanjem i otklanjanjem nastalih kvarova produžujete vijek trajanja uređaja i opreme te ujedno osiguravate da će ista biti spremna za upotrebu po Vašem dolasku na plovilo.


Iz naše prakse...

U našoj dugodišnjoj praksi se pokazalo da većina uređaja i opreme koja se tijekom zimskih mjeseci nije redovito kontrolirala i održavala, počinje stvarati probleme pri ponovnoj upotrebi nakon dužeg vremena. Zbog takve situacije dolazak na plovilo može biti frustrirajuće iskustvo, jer umjesto da ste odmah spremni za plovidbu, morate gubiti dragocjeno vrijeme u potrazi za servisom. Svrha redovite kontrole i održavanje je pružiti Vam sigurnost i bezbrižnu plovidbu pri svakom dolasku na plovilo, bez obzira koliko često ga koristite.

Upite za održavanje uređaja i opreme možete zatražiti u našoj tehničkoj službi putem email kontakt obrazca ili na telefon broj +385 51 880272 radnim danom od 8.00h do 15.00h.Povezani proizvodi
Web trgovina    Instalacija opreme    Održavanje uređaja i opreme
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna

Pošalji link prijatelju

Zatražite ponudu! Request a quote!

Vaša košarica je prazna