Web trgovina Brodska elektronika d.o.o. - MEC Navcom Solutions
O nama Uvjeti prodaje Veleprodaja Kontakt Košarica Posao
Na čemu biste danas željeli uštedjeti?
Upišite ime proizvoda ili traženi pojam.

Web trgovina    Ostala nautička oprema    Električne trim ploče za stabilizaciju plovila (Flaps)

Košarica je prazna
Proizvodi
Klikni za prijavu na Novosti / Newsletter - www.brodska-elektronika.hr

Prijava za postojeće korisnike
Električne trim ploče za stabilizaciju plovila (Flaps)

Eltrim E-T 208 set za poboljšanje plovnih osobina plovila.

NOTE: Customers outside of Croatia please click on button above “Request a quote” to contact MEC sales for NET prices and shipping cost to your country!

Za trenutnu cijenu proizvoda molimo Vas da kliknete gore na tipku “Zatražite ponudu”.

Informacija o proizvodu:
Renomirani njemački proizvođač Eltrim još davne 1979. godine počeo je sa proizvodnjom električnih trim ploča i jedan je od vodeći u tom segmentu nautičke industrije.

Električne trim ploče (Flaps) uvelike pridonose dobrim plovnim osobinama posebice na planu postizanja dodatne brzine, skraćenja vremena za izglisiranje te smanjenja potrošnje goriva stoga su postale neizostavan dio nautičke opreme za plovila dužine od 5 – 12m.

Princip upotrebe je vrlo jednostavan jer se putem kontrolne jedinice upravlja sa elektromotorima koji mijenjaju nagib dviju ploče od nehrđajućeg čelika pričvršćenih na krmenom dijelu plovila. Led indikacija na kontrolnoj jedinici pokazuje trenutni nagib trim ploča kako bi u svakom trenutku znali u kojoj poziciji se nalaze trim ploče.


Mijenjanjem nagiba trim ploča u plovidbi stvara se pritisak na protok vode stoga se krma plovila počne podizati a pramac spuštati. Dokazano je da se na taj način poboljšavaju plovidbena svojstva plovila i znatno utječe na smanjuje potrošnje goriva.

Eltrim E-T 208 set dostupan je odmah za isporuku i sastoji se od kontrolne jedinice, dva elektromotora i dvije ploče od nehrđajućeg čelika formata 44cm X 23cm. Ovaj set pogodan je za plovila dužine od 5 – 7m.

Odluka o kupovini trim ploča je jedna od isplativijih investicija na plovilu jer se brzo isplati kroz smanjenje potrošnje goriva!


Galerija slika
Povezani proizvodi
Web trgovina    Ostala nautička oprema    Električne trim ploče za stabilizaciju plovila (Flaps)
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna

Pošalji link prijatelju

Zatražite ponudu! Request a quote!

Vaša košarica je prazna