Web trgovina Brodska elektronika d.o.o. - MEC Navcom Solutions
O nama Uvjeti prodaje Veleprodaja Kontakt Košarica Posao
Na čemu biste danas željeli uštedjeti?
Upišite ime proizvoda ili traženi pojam.

Web trgovina    Satelitske antene i dodatna oprema (TV, VSAT, FLEET)    Epak R4 - satelitska TV antena

Košarica je prazna
Proizvodi
Klikni za prijavu na Novosti / Newsletter - www.brodska-elektronika.hr

Prijava za postojeće korisnike
Epak R4 - satelitska TV antena

Motorizirana satelitska antena promjera 45cm za prijem digitalnog (DVB-S) satelitskog signala.

NOTE: Customers outside of Croatia please click on button above “Request a quote” to contact MEC sales for NET prices and shipping cost to your country!

Za trenutnu cijenu proizvoda molimo Vas da kliknete gore na tipku “Zatražite ponudu”.

Informacija o proizvodu:
Renomirani Njemački proizvođač stabiliziranih antenskih sustava Epak GmbH ima u ponudi više različitih antena za prijem satelitske televizije i brzi pristup internetu.

Najmanja u ponudi je motorizirana satelitska TV antena model Epak R4 sa promjerom antene od 45cm smještenoj u kupoli promjera 51cm. Antena Epak R4 zamjenjuje stariji model Epak TV43. Pogodna je za plovila preko 10m dužine. Epak R4 idealno je dizajnirana za rad u mirnim vodama, a osobito za krstarenja po unutarnjim plovnim putevima. Jedna specifičnost (prednost) koju svakako treba napomenuti je da sve Epak antene imaju ugrađen rotary joint koji im omogućava neograničeno okretanje antene po azimutu.


Epak R4 antena u potpunosti je automatizirana i od korisnika zahtjeva samo odabir željenog satelita. Antena će u kratkom roku pronaći sateliti i omogućiti nesmetan prijem signala. Sa ovom veličinom antene možete uživati u kvalitetnom prijemu satelitskih programa u plovidbi po Jadranu.


Napomena

U ponudi imamo i prazne kupole iste veličine kao i antena Epak R4 koje služe da se postigne estetska usklađenost između antena i plovila.

Za sve Epak antena vrijedi pravilo proizvođača da je garancija valjana samo u slučaju ako je instalaciju ili barem puštanje u pogon obavio ovlašteni servis.


Pravilan odabira antene za Vaše plovilo

Pri odabiru satelitske antene za plovilo treba obratiti pozornost na veličinu same antene kako ne bi narušili estetski izgled plovila. Drugi jako bitan faktor u odabiru veličine antene je pokrivenost satelitskim signalom na području plovidbe. Većini satelita čiji signal pokriva našu regiju signal naglo slabi u južnom predjelu Jadrana stoga za nesmetan prijem bez gubitka signala preporučamo veću antenu veličine barem 60cm.

Više informacija o pokrivenosti satelitskim signalom u našoj regiji možete pronaći na sljedećoj adresi: http://www.lyngsat.com. Ukoliko niste sigurni koja bi antena najbolje zadovoljila Vaše potrebe slobodno nam se obratite za savjet.


Web trgovina    Satelitske antene i dodatna oprema (TV, VSAT, FLEET)    Epak R4 - satelitska TV antena
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna

Pošalji link prijatelju

Zatražite ponudu! Request a quote!

Vaša košarica je prazna