Web trgovina Brodska elektronika d.o.o. - MEC Navcom Solutions
O nama Uvjeti prodaje Veleprodaja Kontakt Košarica Posao
Na čemu biste danas željeli uštedjeti?
Upišite ime proizvoda ili traženi pojam.

Web trgovina    Satelitske antene i dodatna oprema (TV, VSAT, FLEET)    Intellian i4P - Satelitska TV antena 45cm

Košarica je prazna
Proizvodi
Klikni za prijavu na Novosti / Newsletter - www.brodska-elektronika.hr

Prijava za postojeće korisnike
Intellian i4P - Satelitska TV antena 45cm

Intellian i4P - Motorizirana satelitska antena promjera 45cm za prijem digitalnog (DVB-S) satelitskog signala.

NOTE: Customers outside of Croatia please click on button above “Request a quote” to contact MEC sales for NET prices and shipping cost to your country!

Za trenutnu cijenu proizvoda molimo Vas da kliknete gore na tipku “Zatražite ponudu”.

Informacija o proizvodu:
Korejski proizvođač stabiliziranih antenskih sustava Intellian Technologies ima u ponudi više različitih antena za prijem satelitske televizije i brzi pristup internetu.

Druga po veličini u ponudi je motorizirana satelitska TV antena model i4P sa promjerom antene od 45cm smještenoj u kupoli promjera 50cm. Antena dolazi sa antenskim kontrolerom, Quad LNB-om, Wide Range Search (WRS) i Dynamic Beam Tilting (DBT) funkcijom, ugrađenim GPS-om, automatskim nagibom LNB-a (Skew), NID identifikacijom satelita i napaja se na 12VDC dok je min. EIRP: 49 dBW. Pogodna je za plovila preko 7m dužine i omogućuje spajanje više satelitskih prijemnika.


Intellian i4P antena u potpunosti je automatizirana i od korisnika zahtjeva samo odabir željenog satelita. Antena će u kratkom roku pronaći sateliti i omogućiti nesmetan prijem signala čak i u plovidbi po težim vremenskim uvjetima.


Napomena

U ponudi imamo i prazne kupole iste veličine kao i antena Intellian i4P koje služe da se postigne estetska usklađenost između antena i plovila.

Za sve Intellian antena vrijedi pravilo proizvođača da je garancija valjana samo u slučaju ako je instalaciju ili barem puštanje u pogon obavio ovlašteni servis.

Intellian Technologies također izrađuje antene i za poznatog proizvođača nautičkih uređaja Raymarine koje se prodaju pod njihovim imenom te su istih karakteristika i mogućnosti a možete ih pronaći u našoj web trgovini pod Raymarine satelitske antene.


Pravilan odabira antene za Vaše plovilo

Pri odabiru satelitske antene za plovilo treba obratiti pozornost na veličinu same antene kako ne bi narušili estetski izgled plovila. Drugi jako bitan faktor u odabiru veličine antene je pokrivenost satelitskim signalom na području plovidbe. Većini satelita čiji signal pokriva našu regiju signal naglo slabi u južnom predjelu Jadrana stoga za nesmetan prijem bez gubitka signala u južnom predjelu Jadrana preporučamo antenu veličine barem 60cm.

Više informacija o pokrivenosti satelitskim signalom u našoj regiji možete pronaći na sljedećoj adresi: http://www.lyngsat.com. Ukoliko niste sigurni koja bi antena najbolje zadovoljila Vaše potrebe slobodno nam se obratite za savjet.

Dodatne tehničke informacije o anteni Intellian i4P možete pronaći pod upute i dokumenti za proizvod.


Web trgovina    Satelitske antene i dodatna oprema (TV, VSAT, FLEET)    Intellian i4P - Satelitska TV antena 45cm
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna

Pošalji link prijatelju

Zatražite ponudu! Request a quote!

Vaša košarica je prazna