Web trgovina Brodska elektronika d.o.o. - MEC Navcom Solutions
O nama Uvjeti prodaje Veleprodaja Kontakt Košarica Posao
Na čemu biste danas željeli uštedjeti?
Upišite ime proizvoda ili traženi pojam.

Web trgovina    Satelitske antene i dodatna oprema (TV, VSAT, FLEET)    Intellian v100Ka - Satelitska VSAT antena 103cm

Košarica je prazna
Proizvodi
Klikni za prijavu na Novosti / Newsletter - www.brodska-elektronika.hr

Prijava za postojeće korisnike
Intellian v100Ka - Satelitska VSAT antena 103cm

Intellian v100Ka - Motorizirana satelitska VSAT Ka-band RX/TX antena promjera 103cm za brzi pristup internetu i VoIP.

NOTE: Customers outside of Croatia please click on button above “Request a quote” to contact MEC sales for NET prices and shipping cost to your country! Za trenutnu cijenu proizvoda molimo Vas da kliknete gore na tipku “Zatražite ponudu”.

Informacije o proizvodu

Korejski proizvođač stabiliziranih antenskih sustava Intellian Technologies ima u ponudi više modela antena za brzi pristup internetu.

Intellian je izdao novu generaciju Ka-band komunikacijskih sustava koji su odobreni za uporabu na Telenor THOR-7 satelitu. THOR-7 je novi satelit sa velikom propusnošću (HTS) koji radi na Ka-bandu. Motorizirana satelitska VSAT antena v100Ka ima promjer od 103cm i smještena je u kupoli od 138cm. Antena dolazi s ACU za jednostavno i napredno upravljanje antenom, ima ugrađen GPS, neograničeno okretanje po azimutu, Ka-band LNB, 5W Ka-band BUC, mogućnost daljinske kontrole antene te napajanje 100-240V AC.  Može se koristiti i bez spoja na brodski žiro kompas. Koaksijalni kabeli nisu uključeni u cijenu. Pogodna je za plovila preko 20m.

Intellian v100Ka antena u potpunosti je automatizirana i nakon programiranja antena će u kratkom roku pronaći sateliti i omogućiti nesmetan pristup brzom satelitskom internetu čak i u plovidbi po težim vremenskim uvjetima.

Dodatne tehničke informacije o anteni Intellian v100Ka možete pronaći pod upute i dokumenti za proizvod.


Napomena

U ponudi imamo i prazne kupole iste veličine kao i antena Intellian v100Ka koje služe da se postigne estetska usklađenost između antena i plovila. Za sve Intellian antene vrijedi pravilo proizvođača da je garancija valjana samo u slučaju ako je instalaciju ili barem puštanje u pogon obavio ovlašteni servis.


Pravilan odabira antene za Vaše plovilo

Pri odabiru satelitske VSAT antene za plovilo treba obratiti pozornost na veličinu same antene kako ne bi narušili estetski izgled plovila. Drugi jako bitan faktor u odabiru veličine antene je pokrivenost satelitskim signalom na području plovidbe.

Više informacija o pokrivenosti satelitskim signalom u našoj regiji možete pronaći na sljedećoj adresi: http://www.lyngsat.com. Ukoliko niste sigurni koja bi antena najbolje zadovoljila Vaše potrebe slobodno nam se obratite za savjet.


Galerija slika
Upute i dokumenti za proizvod
PDF dokumentIntellian v100KaDownload
Povezani proizvodi
Web trgovina    Satelitske antene i dodatna oprema (TV, VSAT, FLEET)    Intellian v100Ka - Satelitska VSAT antena 103cm
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna

Pošalji link prijatelju

Zatražite ponudu! Request a quote!

Vaša košarica je prazna