Web trgovina Brodska elektronika d.o.o. - MEC Navcom Solutions
O nama Uvjeti prodaje Veleprodaja Kontakt Košarica Posao
Na čemu biste danas željeli uštedjeti?
Upišite ime proizvoda ili traženi pojam.

Web trgovina    Satelitske antene i dodatna oprema (TV, VSAT, FLEET)    Intellian v60G - Satelitska VSAT antena 60cm

Košarica je prazna
Proizvodi
Klikni za prijavu na Novosti / Newsletter - www.brodska-elektronika.hr

Prijava za postojeće korisnike
Intellian v60G - Satelitska VSAT antena 60cm

Intellian v60G - Stabilizirana satelitska VSAT Ku-band RX/TX antena promjera 60cm za brzi pristup internetu i VoIP.

NOTE: Customers outside of Croatia please click on button above “Request a quote” to contact MEC sales for NET prices and shipping cost to your country!

Za trenutnu cijenu proizvoda molimo Vas da kliknete gore na tipku “Zatražite ponudu”.

Informacija o proizvodu:
Korejski proizvođač stabiliziranih antenskih sustava Intellian Technologies ima u ponudi više modela antena za brzi pristup internetu.

Najmanja po veličini u ponudi je motorizirana satelitska VSAT antena model v60G sa promjerom antene od 60cm smještenoj u kupoli promjera 78cm. Antena dolazi s ACU za jednostavno i napredno upravljanje antenom, ima ugrađen GPS, X-pol i Co-pol feed, neograničeno okretanje po azimutu, Intellian VSAT PLL LNB, 4W BUC, mogućnost daljinske kontrole antene RMS a napajanje antene je 110-220 VAC.  Može se koristiti i bez spoja na brodski žiro kompas. Koaksijalni kabeli (2 X LMR serija ovisno o dužini) nisu uključeni u cijenu. Antena je pogodna za instalaciju na plovila preko 15m.

S Intellian v60G antenom uz nasu uslugu preko ION satelitske mreze mozemo pruziti nesmetan pristup internet u plovidbi i preko Atlantika od Mediterana do Kariba sto prije nije bilo moguce bez antene velicine od 1 metar. Karta pokrivnosti nalazi se u galeriji slika.


Intellian v60G antena u potpunosti je automatizirana i nakon programiranja antena će u kratkom roku pronaći sateliti i omogućiti nesmetan pristup brzom satelitskom internetu čak i u plovidbi po težim vremenskim uvjetima.


Napomena

U ponudi imamo i prazne kupole iste veličine kao i antena Intellian v60G koje služe da se postigne estetska usklađenost između antena i plovila. Za sve Intellian antena vrijedi pravilo proizvođača da je garancija valjana samo u slučaju ako je instalaciju ili barem puštanje u pogon obavio ovlašteni servis.


Pravilan odabira antene za Vaše plovilo

Pri odabiru satelitske VSAT antene za plovilo treba obratiti pozornost na veličinu same antene kako ne bi narušili estetski izgled plovila. Drugi jako bitan faktor u odabiru veličine antene je pokrivenost satelitskim signalom na području plovidbe.

Više informacija o pokrivenosti satelitskim signalom u našoj regiji možete pronaći na sljedećoj adresi: http://www.lyngsat.com. Ukoliko niste sigurni koja bi antena najbolje zadovoljila Vaše potrebe slobodno nam se obratite za savjet.

Dodatne tehničke informacije o anteni Intellian v60G možete pronaći pod upute i dokumenti za proizvod.


Galerija slika
Upute i dokumenti za proizvod
PDF dokumentBrošura antene Intellian v60GDownload
PDF dokumentBrošura antene Intellian v60GDownload
Povezani proizvodi
Web trgovina    Satelitske antene i dodatna oprema (TV, VSAT, FLEET)    Intellian v60G - Satelitska VSAT antena 60cm
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna

Pošalji link prijatelju

Zatražite ponudu! Request a quote!

Vaša košarica je prazna