Web trgovina Brodska elektronika d.o.o. - MEC Navcom Solutions
O nama Uvjeti prodaje Veleprodaja Kontakt Košarica Posao
Na čemu biste danas željeli uštedjeti?
Upišite ime proizvoda ili traženi pojam.

Web trgovina    Satelitske antene i dodatna oprema (TV, VSAT, FLEET)    Sailor 900VSAT

Košarica je prazna
Proizvodi
Klikni za prijavu na Novosti / Newsletter - www.brodska-elektronika.hr

Prijava za postojeće korisnike
Sailor 900VSAT

Sailor 900VSAT - Motorizirana satelitska VSAT Ku-band RX/TX antena promjera 103cm za brzi pristup internetu i VoIP.

NOTE: Customers outside of Croatia please click on button above “Request a quote” to contact MEC sales for NET prices and shipping cost to your country! Za trenutnu cijenu proizvoda molimo Vas da kliknete gore na tipku “Zatražite ponudu”.

Informacije o proizvodu

Sailor 900VSAT je standardizirana 3-osno žirostabilizirana Ku- band antena s promjerom antene od 103cm. Sailor 900VSAT pruža najbolje RF performanse od 1m antena.  Sailor 900VSAT je u potpunosti automatizirana i nakon programiranja će u kratkom roku pronaći satelit i omogućiti nesmetan pristup brzom satelitskom internetu čak i u plovidbi po težim vremenskim uvjetima. Antena radi na Ku-bandu, te ju je moguće nadograditi da radi na Ka- bandu kada VSAT usluga postane dostupna. Dodatne tehničke informacije možete pronaći pod upute i dokumenti za proizvod.


Napomena

Za sve Sailor antene vrijedi pravilo proizvođača da je garancija valjana samo u slučaju ako je instalaciju ili barem puštanje u pogon obavio ovlašteni servis.


Dual antena sistem

U ponudi imamo i prazne kupole iste veličine kao i antena Sailor 900VSAT koje služe da se postigne estetska usklađenost između antena i plovila. Ovaj tip antene može se spojiti u kombinaciju s još jednom istom antenom ukoliko jarbol ili neka druga prepreka na plovilu blokira prijem satelitskog signala. Ovim načinom spajanja dviju antena omogućen je nesmetan prijem jer obje antene istovremeno prate isti satelit dok automatski preklopnik (Dual antenna arbitrator / RF switch) bira i šalje signal s antene koja trenutno nije u blokadi do korisnika.


Pravilan odabira antene za Vaše plovilo

Pri odabiru satelitske antene za plovilo treba obratiti pozornost na veličinu same antene da se ne narušili estetski izgled plovila. Drugi jako bitan faktor u odabiru antene je pokrivenost satelitskim signalom na području plovidbe. Sa ovom veličinom antene možete očekivati kvalitetan i nesmetan prijem u plovidbi po cijelom Mediteranu.

Više informacija o pokrivenosti satelitskim signalom u našoj regiji možete pronaći na sljedećoj adresi: http://www.lyngsat.com. Ukoliko niste sigurni koja bi antena najbolje zadovoljila Vaše potrebe slobodno nam se obratite za savjet.


Galerija slika
Upute i dokumenti za proizvod
PDF dokumentBrošura Sailor 900VSATDownload
Povezani proizvodi
Web trgovina    Satelitske antene i dodatna oprema (TV, VSAT, FLEET)    Sailor 900VSAT
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna

Pošalji link prijatelju

Zatražite ponudu! Request a quote!

Vaša košarica je prazna