Web trgovina Brodska elektronika d.o.o. - MEC Navcom Solutions
O nama Uvjeti prodaje Veleprodaja Kontakt Košarica Posao
Na čemu biste danas željeli uštedjeti?
Upišite ime proizvoda ili traženi pojam.

Web trgovina    Satelitske antene i dodatna oprema (TV, VSAT, FLEET)    Sea Tel 100TV - satelitska TV antena 100cm

Košarica je prazna
Proizvodi
Klikni za prijavu na Novosti / Newsletter - www.brodska-elektronika.hr

Prijava za postojeće korisnike
Sea Tel 100TV - satelitska TV antena 100cm

Žiro 3-osno stabilizirana satelitska TV antena promjera 100cm za kvalitetan prijem digitalnog (DVB-S) satelitskog signala.

NOTE: Customers outside of Croatia please click on button above “Request a quote” to contact MEC sales for NET prices and shipping cost to your country!

Za trenutnu cijenu proizvoda molimo Vas da kliknete gore na tipku “Zatražite ponudu”.

Informacija o proizvodu:
Sea Tel 100TV je 3-osno žiro stabilizirana satelitska Ku-band TV antena veličine 101.6cm koja koristi naprednu tehnologiju te ima ugrađen LNB za globalni prijem svih Ku-band satelita. Nova tehnologija temelji se na testiranoj IMA (Integrated Marine Electronics) platformi koja osigurava jednostavnu instalaciju, programiranje i svakodnevno korištenje. Nova generacija Sea Tel TV antena omogućuje pouzdan rad i u otežanim pomorskim uvjetima te pruža pouzdanu i kvalitetnu zabavu za posadu i putnike.

Sea Tel 100TV antena u potpunosti je automatizirana i od korisnika zahtjeva samo odabir željenog satelita. Antena će u kratkom roku pronaći sateliti i omogućiti nesmetan prijem signala čak i u plovidbi po težim vremenskim uvjetima. Sa ovom veličinom antene možete uživati u nesmetanom prijemu satelitskih programa po Mediteranu. Na antenu je moguće spojiti više satelitskih prijemnika ovisno o multisklopki koja se koristi za razvod satelitskog signala po plovilu. Za pravilan rad antene potreban je spoj na brodski žiro ili gps-žiro kompas koji možemo isporučiti uz antenu ako nije dostupan na plovilu. Anteni je mogu pristupiti daljinski i putem interneta radi dodatnog programiranja ili provjere ispravnosti antene.

Za sve Sea Tel antena vrijedi pravilo proizvođača da je garancija valjana samo u slučaju ako je instalaciju obavio ovlašteni Sea Tel servis.


Dodatna oprema

U ponudi imamo i prazne kupole iste veličine kao i antena Sea Tel 100TV koje služe da se postigne estetska usklađenost između antena i plovila.


Pravilan odabira antene za Vaše plovilo

Pri odabiru satelitske antene za plovilo treba obratiti pozornost na veličinu same antene da se ne narušili estetski izgled plovila. Drugi jako bitan faktor u odabiru antene je pokrivenost satelitskim signalom na području plovidbe. Sa ovom veličinom antene možete očekivati kvalitetan i nesmetan prijem u plovidbi po cijelom Mediteranu.

Više informacija o pokrivenosti satelitskim signalom u našoj regiji možete pronaći na sljedećoj adresi: http://www.lyngsat.com. Ukoliko niste sigurni koja bi antena najbolje zadovoljila Vaše potrebe slobodno nam se obratite za savjet.

Dodatne tehničke informacije o anteni Sea Tel 100TV možete pronaći pod upute i dokumenti za proizvod.


Naša preporuka

Ova veličina antena idealna je za prijem sljedećih TV kanale sa satelita Eutelsat 16A na poziciji 16.0°E

HRT 1
HRT 2
HRT 3
HRT 4
Max TV (uključuje RTL, RTL 2, NOVA TV, DOMA TV)
TV Slovenija 1, 2 i 3
RTS Satelit
Total TV
Pink
Hayat
OBN
Team Media
TVCG Sat
RTK 1
BCTV Albania
DigitAlb

Kompletnu listu dostupnih TV kanala možete pronaći na ovom linku:

http://www.lyngsat.com/Eutelsat-16A.html

Napomena:

Nakon dugotrajnih testiranja sa različitim proizvođačima i veličinama satelitskih antena utvrdili smo da jedino s antenom minmimalne veličine 1 metar moguće je ostvariti kvalitetan i stabilan prijem gore navedenih TV kanale sa satelita 16E u plovidbi po Jadranu i Mediteranu. Upotrebu manje antene od 1m za ovaj satelit ne preporučamo zbog problema s prijemom što uzrokuje učestale prekide TV signala.


Web trgovina    Satelitske antene i dodatna oprema (TV, VSAT, FLEET)    Sea Tel 100TV - satelitska TV antena 100cm
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna

Pošalji link prijatelju

Zatražite ponudu! Request a quote!

Vaša košarica je prazna