Web trgovina Brodska elektronika d.o.o. - MEC Navcom Solutions
O nama Uvjeti prodaje Veleprodaja Kontakt Košarica Posao
Na čemu biste danas željeli uštedjeti?
Upišite ime proizvoda ili traženi pojam.

Web trgovina    Satelitske antene i dodatna oprema (TV, VSAT, FLEET)    Sea Tel 120TV - satelitska TV antena 124cm

Košarica je prazna
Proizvodi
Klikni za prijavu na Novosti / Newsletter - www.brodska-elektronika.hr

Prijava za postojeće korisnike
Sea Tel 120TV - satelitska TV antena 124cm

Žiro 3-osno stabilizirana satelitska TV antena promjera 124cm za kvalitetan prijem digitalnog (DVB-S) satelitskog signala.

NOTE: Customers outside of Croatia please click on button above “Request a quote” to contact MEC sales for NET prices and shipping cost to your country!

Za trenutnu cijenu proizvoda molimo Vas da kliknete gore na tipku “Zatražite ponudu”.

Informacija o proizvodu:
Sea Tel 120TV je žiro 3-osno stabilizirana satelitska TV antena dizajnirana kako bi osigurala pouzdanu i kvalitetnu zabavu za posadu i putnike na svjetskoj razini. Sea Tel 120TV je satelitska TV antena koja koristi naprednu tehnologiju koja omogućuje prijem Ku- band visoke rezolucije po cijelom svijetu bez potrebe za mijenjanjem LNB-a. Nova tehnologija temeljena je na testiranoj IMA (Integrated Marine Electronics) platformi koja osigurava jednostavnu instalaciju, postavljanje i svakodnevno poslovanje. Sve nove Sea Tel satelitske TV antene testirane su i dizajnirane za pouzdan rad u otežanom pomorskom okruženju.

Sea Tel 120TV antena u potpunosti je automatizirana i od korisnika zahtjeva samo odabir željenog satelita. Antena će u kratkom roku pronaći sateliti i omogućiti nesmetan prijem signala čak i u plovidbi po težim vremenskim uvjetima. Sa ovom veličinom antene možete uživati u nesmetanom prijemu satelitskih programa po Mediteranu. Na antenu je moguće spojiti više satelitskih prijemnika ovisno o multisklopki koja se koristi za razvod satelitskog signala po plovilu.


Napomena

U ponudi imamo i prazne kupole iste veličine kao i antena Sea Tel 120TV koje služe da se postigne estetska usklađenost između antena i plovila. Za sve Sea Tel antena vrijedi pravilo proizvođača da je garancija valjana samo u slučaju ako je instalaciju ili barem puštanje u pogon obavio ovlašteni servis.


Pravilan odabira antene za Vaše plovilo

Pri odabiru satelitske antene za plovilo treba obratiti pozornost na veličinu same antene da se ne narušili estetski izgled plovila. Drugi jako bitan faktor u odabiru antene je pokrivenost satelitskim signalom na području plovidbe. Sa ovom veličinom antene možete očekivati kvalitetan i nesmetan prijem u plovidbi po cijelom Mediteranu.

Više informacija o pokrivenosti satelitskim signalom u našoj regiji možete pronaći na sljedećoj adresi: http://www.lyngsat.com. Ukoliko niste sigurni koja bi antena najbolje zadovoljila Vaše potrebe slobodno nam se obratite za savjet.

Dodatne tehničke informacije o anteni Sea Tel 120TV možete pronaći pod upute i dokumenti za proizvod.


Naša preporuka

Ova veličina antena idealna je za prijem sljedećih TV kanale sa satelita Eutelsat 16A na poziciji 16.0°E

HRT 1
HRT 2
HRT 3
HRT 4
Max TV (uključuje RTL, RTL 2, NOVA TV, DOMA TV)
TV Slovenija 1, 2 i 3
RTS Satelit
Total TV
Pink
Hayat
OBN
Team Media
TVCG Sat
RTK 1
BCTV Albania
DigitAlb

Kompletnu listu dostupnih TV kanala možete pronaći na ovom linku:

http://www.lyngsat.com/Eutelsat-16A.html

Napomena:

Sa satelitskom antenom manjom od 1 metar nažalost nije moguće dobiti kvalitetan prijem gore navedene TV kanale u plovidbi po Jadranom i Mediteranom.


Web trgovina    Satelitske antene i dodatna oprema (TV, VSAT, FLEET)    Sea Tel 120TV - satelitska TV antena 124cm
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna

Pošalji link prijatelju

Zatražite ponudu! Request a quote!

Vaša košarica je prazna