Web trgovina Brodska elektronika d.o.o. - MEC Navcom Solutions
O nama Uvjeti prodaje Veleprodaja Kontakt Košarica Posao
Na čemu biste danas željeli uštedjeti?
Upišite ime proizvoda ili traženi pojam.

Web trgovina    TV modulatori i RF oprema    Axing SPU54 Profesionalna digitalna multisklopka za 4 korisnika

Košarica je prazna
Proizvodi
Klikni za prijavu na Novosti / Newsletter - www.brodska-elektronika.hr

Prijava za postojeće korisnike
Axing SPU54 Profesionalna digitalna multisklopka za 4 korisnika

Axing SPU54 Profesionalna digitalna multisklopka za 4 korisnika

Informacije o proizvodu

Axing SPU54 je profesionalna digitalna multisklopka na koju se može maksimalno spojiti do 4 satelitska prijemnika. Odlikuje se malim prolaznim gušenjem signala i otporna je na učestale promjene napona napajanja. S obzirom da je plovilo specifična sredina gdje su česti ispadi napajanja i promjene napona od velike je važnosti da se koristi kvalitetna Axing Premium Line multisklopka.


Napomena

U praksi se pokazalo da su multisklopke ovog Švicarskog proizvođača jedne od naizdržljivijih na razne promjene i vanjske utjecaje (temperatura, vlaga, vibracije, nestabilan napon) dok većina multisklopki koja se standardno prodaje i koristi za kućne potrebe nije to mogla izdržati i javljali su se česti ispadi u prijemu i distribuciji signala na plovilu. Multisklopka je također jako važna karika za pravilan i pouzdan rad antenskog sustava jer dijeli i prenosi visoko frekventni signal između antene i satelitskog prijemnika. To se pogotovo može primijetiti kada se plovi u zoni slabije pokrivenosti satelitskim signalom jer svaki izgubljeni decibel (dB) u antenskom sustavu znaci i prijevremeni gubitak slike na televizoru.


Naša dugogodišnja praksa je potvrdila da je uzalud imati antenu visokih performansi ukoliko se za veza između antene i prijemnika koristi neadekvatan kabeli ili multisklopka jer to onda utječe na funkcionalnost cijelog antenskog sustava. Stoga Sea Tel izričito napominje da se problemi sa prijemom i komunikacijom između antene i satelitskog prijemnika ne priznaju pod garantne popravke ukoliko nije korištena adekvatna kvalitetna i provjerena oprema.


Web trgovina    TV modulatori i RF oprema    Axing SPU54 Profesionalna digitalna multisklopka za 4 korisnika
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna

Pošalji link prijatelju

Zatražite ponudu! Request a quote!

Vaša košarica je prazna