Web trgovina Brodska elektronika d.o.o. - MEC Navcom Solutions
O nama Uvjeti prodaje Veleprodaja Kontakt Košarica Posao
Na čemu biste danas željeli uštedjeti?
Upišite ime proizvoda ili traženi pojam.

Web trgovina    Uređaji za umrežavanje – NMEA    MiniPlex-41 USB-AIS NMEA-0183 Multiplexer

Košarica je prazna
Proizvodi
Klikni za prijavu na Novosti / Newsletter - www.brodska-elektronika.hr

Prijava za postojeće korisnike
MiniPlex-41 USB-AIS NMEA-0183 Multiplexer

MiniPlex-41 USB-AIS NMEA-0183 Multiplexer

Informacije o proizvodu

Renomirana Nizozemska tvrka Custoware jedna je od najpoznatijih proizvođača NMEA sučelja (Interface-a) za umrežavanje različitih nautičkih uređaja. MiniPlex-41 USB-AIS NMEA-0183 Multiplexer je sučelje putem kojega je moguće povezati međusobno veći broj različitih uređaja koji komuniciraju putem NMEA 0183 i Raymarine SeaTalk protokola. Ovo sučelje posebno je pogodno za priključenje različitih AIS uređaja na Raymarine C/E seriju plotera i radara jer pruža mogućnost programiranja svakog ulaza i izlaza sve do brzine od 38400 baud-a koliko je potrebno za komunikaciju sa Raymarine uređajima.

Na MiniPlex-41 USB-AIS Multiplexer može se spojiti do 4 različita NMEA 0183 ili SeaTalk kompatibilna uređaja koja šalju podatke u sučelje što se zatim obrađuje i zbirno šalje na dva odvojena programibilna izlaza. Za svaki ulaz i izlaz osim brzine moguće je odrediti i koje NMEA rečenice (sentence) će biti dostupne za komunikaciju.


Uz razne mogućnosti umrežavanja NMEA i SeaTalk uređaja sučelje pruža mogućnost spajanja i na računalo preko USB priključka putem kojeg se programira ali omogućuje i komunikaciju između računala te spojenih NMEA i SeaTalk kompatibilnih uređaja. Ukoliko na računalu imate instaliran program (software) za navigaciju koji osim prikaza kartografije može primati podate iz GPS-a, AIS-a i drugih navigacijskih instrumenata onda je ovo sučelje idealno za takvu namjenu. Svi ulazi i izlazi su galvanski izolirani a sučelje se može napajati preko USB priključka ili vanjskog napajanja od 8-35VDC. Primjer nekih od mogućih kombinacija umrežavanja možete vidjeti u galeriji slika o proizvodu.


Web trgovina    Uređaji za umrežavanje – NMEA    MiniPlex-41 USB-AIS NMEA-0183 Multiplexer
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna

Pošalji link prijatelju

Zatražite ponudu! Request a quote!

Vaša košarica je prazna