Web trgovina Brodska elektronika d.o.o. - MEC Navcom Solutions
O nama Uvjeti prodaje Veleprodaja Kontakt Košarica Posao
Na čemu biste danas željeli uštedjeti?
Upišite ime proizvoda ili traženi pojam.

Web trgovina    Uvjeti prodaje

Košarica je prazna
Proizvodi
Klikni za prijavu na Novosti / Newsletter - www.brodska-elektronika.hr

Uvjeti prodaje
Prijava za postojeće korisnike

Dobro došli u web trgovinu Brodska elektronika d.o.o.!

Dobro došli u web trgovinu Brodska elektronika d.o.o.!

UVJETI PRODAJE

Kupac može postati svaka punoljetna osoba i poslovni subjekt koja prihvaća naše uvjete poslovanja. Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje prilikom narudžbe proizvoda u košarici naše web trgovine. Postupak te uvjeti poslovanja, kupnje i prodaje robe putem web trgovine definirani su kroz sljedeće parametre: registracija kupca, narudžba, plaćanje, dostava, reklamacija i povrat robe.

Kupcem se smatra svaka punoljetna osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ih putem web aplikacije. Prema Zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici. Djelomično poslovno sposobne osobe ugovor na daljinu mogu sklopiti samo uz suglasnost njihova zakonskog predstavnika. Ugovor sklopljen na daljinu može se raskinuti ukoliko zadovoljava uvjete Zakona o zaštiti potrošača.

KRATKE UPUTE ZA KORIŠTENJE WEB TRGOVINE

Web trgovina podijeljena je u više glavnih kategorija koje se zatim granaju u podkategorije prema vrsti uređaja i opreme. Nakon odabira podkategorije moguće je izabrati i proizvode prema nazivu proizvođača.

Ukoliko preko ponuđenih kategorija niste pronašli traženi proizvod naša preporuka je da koristite brzi pretraživač pojmova u gornjem desnom uglu. Unosom imena proizvođača ili modela uređaja pretraživač će Vam ponuditi sve dostupno za traženi pojam. Ovo je najbrži i vrlo praktičan način pretrage ukoliko niste sigurni u kojoj kategoriji potražiti određeni proizvod.

Nakon što ste se odlučili za neki od ponuđenih proizvoda kliknite na tipku „Zatražite ponudu“ i ispunite tražene detalje (ime i email) uz osobnu poruku. Po primitku Vašeg zahtjeva za ponudom u najkraćem mogućem roku poslati ćemo Vam ponudu sa svim detaljima o plaćanju sa rokom isporuke.

Za sve dodatne informacije i upite molimo Vas da nas kontaktirate putem email kontakt obrasca ili nas nazvati na telefon broj +385 51 880 272 radnim danom od 9.00h do 15.00h.

TRAŽIM PROIZVOD KOJI ME INTERESIRA, ALI GA NE MOGU PRONAĆI U WEB TRGOVINI.
DA LI POSTOJI NAČIN DA ISPORUČITE TRAŽENI PROIZVOD?

Ukoliko ni putem pretraživača u gornjem desnom uglu niste pronašli traženi proizvod u web trgovini sve što je potrebno jest poslati upit putem email kontakt obrasca ili nas nazvati na telefon broj +385 51 880 272 radnim danom od 9.00h do 15.00h. Javit ćemo se u najkraćem mogućem roku i obavijestiti Vas da li smo u mogućnosti dobaviti i isporučiti traženi proizvod.

Napomena: Postoji mogućnost kod određenih preglednika (browser-a) da pretraga ne vrati niti jedan rezultat stoga preporučamo da prvo očisit povijest pretraživanja (Cache) pritiskom na tipku F5 i zatim ponovo unesete pojam pretrage.

PLAĆANJE PROIZVODA

Sve cijene u ponudama su izražene u kunama i uključuju PDV.

Ponudu možete uplatiti internet bankarstvom, virmanom ili općom uplatnicom. Po primitku potvrde od banke o Vašoj uplati naručeni proizvodi šalju se na Vašu adresu.

Podaci za plaćanje:

Primatelj: Brodska elektronika d.o.o., Slavka Nikolića 49, 51500 Krk
Svrha: Plaćanje po ponudi (upisati broj ponude)
Žiro račun: HR6824020061100542471
Poziv na broj: Upisati broj ponude.
Iznos: “Ukupan iznos sa ponude”

Plaćanje kreditnim i debit karticama (Visa, Master, Maestro, Amex i Diners) trenutno je moguće samo direktno u našoj trgovini na adresi: Brodska elektronika d.o.o., Slavka Nikolića 49, 51500 Krk

Sve dodatne informacije i radno vrijeme trgovine možete pronaći pod Kontakt podaci

ROK ISPORUKE I DOSTAVA PROIZVODA

Naš asortiman zaista je širok stoga nismo u mogućnosti uvijek sve proizvode držati na zalihi. Rok isporuke za proizvode koji su dostupni na našoj zalihi ili kod naših dobavljača je od 1-3 radna dana po primitku uplate. Zbog česte promjene stanja zaliha može se dogoditi da je Vaša narudžba zaprimljena u trenutku kada proizvod trenutno nije dostupan (vrijeme između dvije lagerske narudžbe) o čemu ćemo Vas obavijestiti. U takvim slučajevima rok isporuke kreće se od 5-7 radnih dana po primitku uplate. Rok isporuke za proizvode koje ne držimo na zalihi (veće vrijednosti i specifične namjene) kreće se od 1-3 tjedna ovisno o trenutnom stanju zaliha kod stranog dobavljača jer se za takvu vrstu proizvoda radi posebna narudžba. U ovom slučaju ćemo Vas također kontaktirati vezano za rokove isporuke i potvrdu narudžbe.

Dostavu narudžbi do 20 kg težine vršimo putem HP express-a koju plaća kupac pri isporuci pošiljke po važećem cjeniku HP express usluga koji možete pronaći na sljedećoj adresi: http://www.posta.hr/main.aspx?id=194

HP ekspess pošiljku možete pratiti i online na sljedećoj adresi: http://ips.posta.hr

Robu možemo poslati i drugim dostavnim službama (Intereuropa, In time, Overseas, City express…) po Vašoj želji i o Vašem trošku što treba dodatno navesti pri narudžbi.

Dostava robe čija vrijednost prelazi 3.000,00 kn bez obzira na dimenzije i težinu besplatna je za cijelo područje RH dostavnom službom po našem izboru.

OSOBNO PREUZIMANJE ROBE

Ukoliko želite osobno preuzeti robu molimo Vas da se prethodno najavite i provjerite da li je roba dostupna na zalihi. Po obavijesti da je roba spremna za isporuku možete je osobno preuzeti u našoj trgovini na adresi Slavka Nikolića 49, Krk, radnim danom od 09:00 do 15:00h. Subotom, nedjeljom i praznicima trgovina je zatvorena. Kod zahtjeva za ponudu u polje “Komentar” upišite “Osobno preuzimanje”.

REKLAMACIJE I POVRAT

Brodska elektronika d.o.o. jamči da se svi proizvodi kupljeni u web shopu isporučuju u originalnom pakiranju proizvođača. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora na Vašem računalu i razlike u percepciji boje proizvoda od strane ljudskog oka ne možemo jamčiti potpunu sukladnost boja naših proizvoda s bojama kako ih Vi vidite na zaslonu svog monitora. U takvim slučajevima reklamacija nije opravdana. Pravo na ostvarenje jamstva kupac gubi i u slučaju ako se proizvod ne koristi prema uputama proizvođača ili je bilo zahvata na proizvodu od strane kupca ili treće neovlaštene osobe.

Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom, informirajte nas o tome. Ukoliko je reklamacija opravdana, kontaktirajte nas najkasnije u roku tri (3) dana od dana preuzimanja pošiljke kako bismo se dogovorili oko zamjene proizvoda.

Pakiranje proizvoda izvedeno je na način da se maksimalno izbjegnu bilo kakva oštećenja prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljke provjeriti vizualno da li postoje eventualno vidljiva oštećenja pošiljke.

U slučaju da je došlo do oštećenja proizvoda prilikom transporta, uz proizvod koji se vraća potrebno je dostaviti originalnu otpremnicu, komisijski zapisnik napravljen i potvrđen od strane dostavne službe i po mogućnosti foto zapis oštećene robe. Ukoliko je dostavnu službu angažirao sam kupac naknadne reklamacije vezane za oštećena prilikom transporta nisu moguće. U tom slučaju kupac preuzima potpunu odgovornost i rješava nastale probleme direktno s dostavnom službom.

Kupčevo je pravo da vrati proizvod u sljedećim slučajevima:

• Isporučen je proizvod koji niste naručili.
• Isporučen je proizvod koji je oštećen zbog loše manipulacije prilikom transporta od strane dostavne službe koju je angažirala Brodska elektronika d.o.o.

Kako postoji mogućnost da neki proizvod koji ste naručili u web trgovini u momentu narudžbe više nije dobavljiv tada ćemo Vas kontaktirati i ponuditi zamjenski proizvod sličnih karakteristika i cijene. Ovakav slučaj se možda može dogoditi ukoliko web trgovina još nije bila ažurirana na stvarno stanje zaliha ili nove cijene u vrijeme Vaše narudžbe. Zbog čestih izmjena zaliha na skladištu zadržavamo također i pravo na izmjenu cijena u web trgovini bez prethodne najave. Ukoliko ne želite zamjenski proizvod, a već ste uplatili sredstva po ponudi izvršit ćemo povrat uplaćenih sredstava za proizvod koji više nije dobavljiv.

Gore navedeno pod reklamacije i povrat ne odnosi se na kategoriju “Stari uređaji i oprema”.

Većina proizvoda u toj kategoriji je ne korištena i u ispravnom stanju ukoliko drugačije nije navedeno u opisu samog proizvoda. Bilo zbog zastarjelosti ili mogućnosti da se proizvod koristio kao testni ili reklamni model u našoj trgovini postoji mogućnost površinskih oštećenja što će se naglasiti dodatno u opisu proizvoda i galeriji slika o proizvodu. Većini proizvoda u toj kategoriji istekla je garancija stoga se naknadne reklamacije za takve proizvode ne prihvaćaju. U slučaju kvara na takvim proizvodima za koje proizvođači još pružaju servisnu podršku (dostupni su rezervni dijelovi) sav trošak servisa snosi kupac.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Sve podatke koje navedete pri registraciji smatramo poslovnom tajnom te ih nećemo koristiti:

• za slanje neželjenih e-mailova (spam).
• za marketinška, demografska ili bilo koja druga istraživanja.
• davati Vašu email adresu ili druge podatke nekoj drugoj tvrtki ili osobi.

Kao naš kupac, možete naručivati proizvode, iznositi zahtjeve i registrirati se kako bi dobivali obavijesti i ponude. Vrste informacija koje se skupljaju na ovim stranicama mogu sadržavati vaše ime, ime tvrtke, adresu, email adresu, broj telefona i ove se informacije koriste isključivo za potrebe dovršenja vaše narudžbe.

Dobivene informacije koristimo isključivo za poboljšanje ponude (u koju svrhu možete povremeno dobiti email s obavijesti o novim ponudama ili promjenama u trgovini). Ovakve poruke šalju se ISKLJUČIVO kupcima upisanim u našu email listu i/ili newsletter. NIKADA i NIKOME ne prodajemo, iznajmljujemo ili dajemo informacije o našim kupcima.

PRAVA INTELEKTUALNOG VLASNIŠTVA

- je trgovačka oznaka (trademark) u vlasništvu tvrtke Brodska elektronika d.o.o. Sva prava pridržana.
 
Brodska elektronika d.o.o. vlasnik je domene: www.brodska-elektronika.hr
 
Sadržaj web trgovine koji uključuje tekstove, fotografije, slike, trgovačke oznake i zaštitne znakove, logo tipove, ikone, audio ili video zapise, kataloge, wallpapers, upute i instrukcije, software i druge digitalne materijale za download, linkove i domene, predstavlja intelektualno vlasništvo tvrtke Brodska elektronika d.o.o. ili njenih poslovnih partnera zaštićeno zakonima Republike Hrvatske kao i međunarodnim propisima o zaštiti intelektualnoga vlasništva.

Upotreba gore navedenog na drugim web stranicama, u brošurama i slično (u digitalnom ili pisanom formatu) bez pismene dozvole tvrtke Brodska elektronika d.o.o. ili njenih poslovnih partnera nije dozvoljena! Svako neovlašteno objavljivanje našeg sadržaja biti će prijavljeno nadležnoj ustanovi za zaštitu intelektualnog vlasništva.

UPOZORENJA I OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Domena može sadržavati veze (linkove) na druge domene ili mrežne lokacije koje ne pripadaju tvrtki Brodska elektronika d.o.o. Tvrtka Brodska elektronika d.o.o. nije odgovorna za odnos prema privatnosti takvih domena niti za bilo kakvu štetu koja bi mogla nastati korištenjem drugih domena ili mrežnih lokacija.
 
Preuzimanje sadržaja (download) i njegovo korištenje na bilo koji način, za koji nije izričito navedeno da je slobodno, nije dopušteno jer može predstavljati neovlaštenu upotrebu prava intelektualnog vlasništva ili povredu prava osobnosti ili ostalih prava drugih osoba. Za takvo preuzimanje odgovara preuzimatelj sadržaja.
 
Pregledom sadržaja stranica www.brodska-elektronika.hr korisnik ne stječe licencu za korištenje zaštićenog sadržaja.
 
Sadržaj stranica www.brodska-elektronika.hr ponuđen je u obliku koji je bio trenutno dostupan te Brodska elektronika d.o.o. ne odgovara za moguće posljedice korištenja, uključujući bilo kakvu štetu koja može nastati kod korisnika ili treće osobe kao rezultat korištenja sadržaja stranica. Brodska elektronika d.o.o. ne odgovara za istinitost sadržaja za koji nije autor.
 
Brodska elektronika d.o.o. zadržava pravo povlačenja ili brisanja bilo kojeg dijela sadržaja web trgovine u bilo koje vrijeme po vlastitom nahođenju te ne odgovara radi privremene nedostupnosti pojedinih sadržaja ili funkcija. Pridržavamo pravo promjena izgleda, izmjene i dopune sadržaja bez prethodne najave. Za sve dodatne informacije i nejasnoće prije kupovine koje nisu objašnjenje u gore navedenim uvjetima prodaje molimo Vas da nas kontaktirate putem email kontakt obrasca ili nas nazvati na telefon broj +385 51 880 272 radnim danom od 9.00h do 15.00h.

Na kraju ovog dugog ali neizbježnog teksta zahvaljujemo Vam se na vremenu potrebnom da se upoznate sa uvjetima prodaje u našoj web trgovini.

Želimo Vam ugodnu kupovinu, a za sve dodatne informacije i upite tim tvrtke Brodska elektronika d.o.o. stoji Vam sa zadovoljstvom na usluzi!

Web trgovina    Uvjeti prodaje
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna
Rotator početna